Koehool vakantiehuizen Friesland

Uw hond op Koehool

Een goed hondenvoorbeeld doet goed volgen!

Welkom op Koehool. Een plek waar honden niet alleen zijn toegestaan, maar ook echt welkom zijn! Omdat wij weten hoe fijn het is om uw hond mee te nemen op vakantie. Geen tijdelijk afscheid bij het hondenpension, geen zorgen over de gezondheid van uw trouwe makker of een onrustig gevoel tijdens uw welverdiende vakantie, omdat u twijfelt aan het 'vakantieplezier' van uw hond.

Graag houden wij onze vakantiehuizen hondvriendelijk, zodat u en andere hondenbezitters nog lang kunnen genieten van onze vakantiehuizen. Om die reden vragen wij om onderstaande honden-gedragregels te respecteren.
 
  1. Houd uw hond op ons terrein bij u in de buurt en aangelijnd. Andere gasten kunnen zich ongemakkelijk voelen als uw hond snuffelt, tegen hen opspringt of een goedbedoelde lik geeft.
  2. Als uw hond zijn behoefte doet - bijvoorbeeld in de tuin of op de zeedijk- raap het dan onmiddelijk op. Andere gasten en bezoekers van de omgeving kunnen erin trappen met alle ongemakken van dien. Ook kan het de gezondheid van de dieren op de zeedijk negatief beïnvloeden (Neospra Caninum parasiet). U vindt ook poepzakjes in het vakantiehuis.
  3. Honden zijn toegestaan op de begane grond van de woning. Honden zijn NIET toegestaan in de slaapkamers (en al HELEMAAL NIET op de bedden). Honden mogen ook niet op het meubilair in de vakantiewoning (bank, stoelen e.d.).
  4. Neem altijd een mand, deken of bench mee waar uw hond op of in kan gaan liggen. Voor de hond is dit ook fijner; het is vaak zijn vertrouwde plek in een vreemde omgeving.
  5. Ga uw hond niet kammen of borstelen in het vakantiehuis, maar doe dit buiten.
  6. Laat uw hond niet met modderpoten door het vakantiehuis banjeren. Kurkdroog een hond mee naar binnen nemen na een wandeling in de regen is uiteraard niet mogelijk, maar de hond afdrogen en modderkluiten van zijn poten verwijderen is het minimale dat u kunt doen. Denk daarbij óók aan uw eigen (wandel)schoenen.
  7. Als u een uitstapje wilt maken waarbij uw hond helaas niet mee kan/mag, zorg dan voor goede opvangmaatregelen. Als u weet dat uw hond niet alleen kan blijven in een vreemde omgeving, realiseert u zich dan wel dat uw hond kan gaan janken en blaffen. Dit kan overlast veroorzaken voor de gasten van de andere vakantiehuizen.

Keuze uit 3 comfortabele vakantiehuizen: